Pannenbier voor de Lepelaar

Omdat de bouw van appartementencomplex de Lepelaar het hoogste punt bereikt had, was het gisteren tijd voor pannenbier.Medewerkers van aannemer Heijmans en opdrachtgever de Sleutels van Zijl en Vliet lieten de glazen klinken, samen met Gemiva-SVG en ActiVite, die het pand gaan gebruiken.

Het ruim 50 meter hoge complex aan de Apollolaan is speciaal bedoeld voor ouderen met of zonder verstandelijke handicap. Doordat de woningen makkelijk aan te passen zijn op hun wensen en eventuele beperkingen, kunnen zij er hun leven lang blijven wonen.De hoogte van de Lepelaar heeft de nodige discussie opgeleverd met de gemeente en bewoners. Naar verwachting kunnen de appartementen, de garage en het servicepunt in de zomer in gebruik genomen worden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×