Politie wint RPC Veiligheidsprijs

Afgelopen woensdag heeft Politie Hollands Midden de RPC Veiligheidsprijs gewonnen.De politie won deze prijs met het veiligheidsproject innovatie in opsporingscommunicatie. Dit project omvat het tonen van opsporingsberichtgeving in lijnbussen van Connexxion en het plaatsen van getuigenoproepen op stoepborden in Leiden. Binnenkort wordt daar het YouTube kanaal van Hollands Midden aan toegevoegd en mogelijk worden er ook televisieschermen in winkels en fastfoodrestaurants opgehangen, waarop opsporingsberichten geplaatst kunnen worden.

De stichting Regionaal Platform Criminaliteitbeheersing Veilig Hollands Midden (RPC) bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven, vrije beroepen, gemeenten, OM en de politie. Doelstelling van de stichting is het bevorderen van de veiligheid en veiligheidszorg met name voor bedrijven en instellingen.Met de Veiligheidsprijs wil het RPC projecten en activiteitendie de veiligheid ten goede komen, stimuleren.Iedereen die in Hollands Midden woont en een project heeft opgezet dat de criminaliteit indit deel van de provincie daadwerkelijk beperkt of beter beheersbaar maakt, kan er voor in aanmerking komen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×