De Fellows & Eddy, foto: Plaza Studio, Katwijk.

Valentijn Dansavond met Leidse Fellows & Eddy

The Fellows is een echte Leidse allround band, die al sinds 1960 met veel succes optreedt. De groep zal, versterkt met muzikant Eddy, een spetterende dansavond verzorgen ter ere van Valentijnsdag in de Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk. Van de Fellows komt op 16 februari een CD uit met instrumentaal werk, verzameld over de lange periode van hun bestaan. De CD ‘Colourful Fellows’ is voor een speciale prijs verkrijgbaar tijdens hun optreden in de Eendenkooi.

De CD zal verkrijgbaar zijn bij Sam Sam Music, Kopermolen 42 in Leiden.

 Het optreden vindt plaats op 16 februari, aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Locatie: De Eendenkooi, Kooikersplein 1 te Zoeterwoude-Rijndijk.

Voorverkoop kaarten:: De Eendenkooi, Kooikersplein 1 Zoeterwoude-Rijndijk, Ad Noyen Shoes, Winkelhof 46 Leiderdorp, Filemon sigarenmagazijn, Bevrijdingsplein 1 Leiden, Slijterij en wijnhandel De Druiventuin, Rosmolen 32 Leiden, Het Naaimachine Centrum, Steenstraat 12 Leiden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×