Team Leiden Legends samengesteld

Na een spannende voorronde voor de Skills Talents-finales in de ROC-vestiging aan de Ter Haarkade, is bekend geworden welke vmbo’ers deel gaan nemen aan het team Leiden Legends.Het regioteam bestaat in totaal uit 21 leerlingen, die op 6 maart afreizen naar het Rotterdamse Ahoy. Daar zullen ze met vijf andere regioteams, die namen als: de Haaglanden Heroes, Twente Tigers en de Dordrecht Bulldogs dragen, strijden om een plekje in de finale, die op zaterdag 8 maart gehouden wordt.

Onder leiding van leerlingen van het ROC, bereid het team zich grondig voor.Bij Skills Talents worden de sociale- en beroepsvaardigheden van vmbo’ers getest aan de hand van opdrachten op het gebeid van onder meer horeca, bouw, handel en zorg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×