Vragen SP over nieuwbouw Praktijkschool

De nieuwbouw van de Praktijkschool aan de Boerhaavelaan was nog maar net gestart, toen hij werd stilgelegd vanwege een uitspraak van de rechter. De rechter was het namelijk eens met een aantal buurtbewoners, die meenden dat de gemeente fouten had gemaakt in de procedures rond de nieuwbouw.De SP vreest nu dat de nieuwbouw veel vertraging oploopt en stelt het college enkele schriftelijke vragen.

Allereerst is de partij benieuwd naar de gevolgen van de uitspraak van de rechter. Deze zou bijvoorbeeld kunnen inhouden dat betrokkenen recht hebben op schadeclaims. Ook de geplande woningbouw op de huidige locaties van de Praktijkschool, kan door de uitspraak vertraging oplopen.Tenslotte wil de SP weten wat het college gaat ondernemen om de nieuwbouw alsnog zo snel mogelijk te laten plaatsvinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×