Snelheidscontrole op Zijlsingel levert 84 bekeuringen op

Vorige week heeft de politie op de Zijlsingel in de 30 km zone een snelheidscontrole gehouden. Dit mede naar aanleiding van klachten door bewoners aan de Zijlsingel, die aangaven, dat er nog steeds veel te hard werd gereden. De singel is opnieuw geasfalteerd en aan de zijkanten zijn fietsstroken aangebracht. Tevens is na de werkzaamheden de 30 km zone ingesteld. Bij de controle bleek dat ruim 25 % van de passerende voertuigen te hard reed. 84 bestuurders kregen een bekeuring. De politie gaat in de komende maanden vaker controleren op de naleving van de 30 km op de Zijlsingel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×