40PlusRelatie en 2voud werken samen

Sinds 1 februari hebben 40PlusRelatie en 2voud de handen ineengeslagen. Hierdoor kunnen de leden van 40PlusRelatie, deelnemen aan de activiteiten die 2voud organiseert. Op die manier hopen beide partijen hun doelgroep flink te vergroten.40PlusRelatie is een relatiebemiddelings bureau met vestigingen in Leiden, Zoetermeer, Haarlem de Bollenstreek, Rotterdam en Nijmegen. 2voud is een activiteitenbureau in Leiden en Amstelveen, dat onder meer wijnproeverijen en wandelingen organiseert.

Op 6 april is iedereen welkom bij de borrel de luxe, die beide partners ter ere van hun samenwerking houden. Deze borrel vindt plaats in De grote Beer. Wie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden via www.40PlusRelatie.nl enwww.2voud.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×