Pacellischool heeft eigen speeltuin

Sinds gisteren kunnen de leerlingen van de Pacellischool niet meer spreken over hun schoolplein, maar over hun schoolspeeltuin. Op het plein bevonden zich al rekstokken een glijbaan, en een voetbal- en basketbalveld.Dankzij financiële steun van het W.O.Z. fonds en de praktische hulp van wijkvereniging ‘Drie musketiers’, is daar gisteren een klimrek aan toegevoegd.Het is overigens niet een simpel speeltoestelletje, maar een hypermodern gevaarte. Het rek bevat stukjes klimmuur, koorden en speelse voorwerpen die de kinderen op een creatieve manier uitdagen om alle hoekjes op te zoeken en bewegingen uit te proberen.

Voor klimgrage leerlingen is de pauze dus een ware belevenis geworden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×