Kids met eigen team naar straatvoetbaltoernooi

V.V. Leiden organiseert in samenwerking met de KNVB het officiële KNVB 4 tegen 4 straatvoetbaltoernooi. In verschillende categorieën kunnen jongens en meisjes meedoen in diverse wedstrijdjes met ploegen van vier, of maximaal vijf spelers. Deze voorronde voor de regionale finale op 16 mei, wordt gespeeld op de (gras)velden van voetbalvereniging Leiden. De pupillen, die na de districtfinales nog steeds in de race zijn,  spelen op 28 juni op de Dam in Amsterdam de landelijke finale! Het toernooi vindt plaats op 1 maart en opgeven kan nog tot aanstaande vrijdag 14.30 uur. De kids hoeven geen lid te zijn van de V.V. Leiden en kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes hun eigen teams vormen.

Op zaterdag 1 maart heeft de KNVB speciaal voor dit evenement geen wedstrijd ingepland! Dit betekend dat er niet gevoetbald hoeft te worden voor de beker of competitie!

De leeftijdsgroepen waar het om gaat, staan hieronder vermeld:

F -pupillen    Gemengd  1999-2000

E -pupillen    Gemengd  1997-1998

D -pupillen    Gemengd  1995-1996

D -pupillen    Meisjes    1995-1996

Het inschrijfformulier is te verkrijgen in kantine van de V.V. Leiden en in te leveren in de kantine of de bestuurskamer van de V.V. Op het formulier staan ook de adresgegevens, zodat er bij vragen contact opgenomen kan worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×