Jelle Paulusma, foto: PR.

'Oude rot' en jong talent samen in Common Grounds

Iain Matthews presenteert de serie Common Grounds voor het tweede seizoen in de Leidse Waag. Matthews staat vooral bekend als leadzanger in de bands Southern Comfort en Fairport Convention. In deze serie over singers en songwriters kan het publiek aan het eind van de avond aanschuiven bij een geanimeerd rondetafelgesprek. Zondag 17 februari is de beurt aan Jelle Paulusma, die naam maakte als lead-zanger van Darryll-Ann. Hij omschrijft zichzelf als een muzikale omnivoor met een eigen stijl, die zijn inspiratie put uit verschillende genres van folk tot psychedelica. Zijn jonge mede singer/songwriter is de groep Roosbeef, steeds geroemd om het eigen geluid, de sterke composities en de mooie, volle stem van zangeres en toetsenist Roos Rebergen.

Roosbeef won hiervoor de ‘Grolsch Grote Prijs’. De avond wordt geopend door een kort optreden van Matthews.

De Waag, zondag 17 februari, aanvag 19.30 uur.

Kaarten kunnen telefonisch bij de kassa van de Stadsgehoorzaal worden gereserveerd 071-513 17 04 of via de website: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×