SWABO gaat er weer tegenaan

Voor het komende seizoen heeft Wielerploeg SWABO een heleboel plannen en ambities. SWABO wil de prestaties van vorig jaar evenaren en zich definitief in de top van het Nederlandse amateurwielrennen nestelen.De ploeg is de afgelopen maanden uitgebreid met een aantal jonge renners en er is hard gewerkt aan de opbouw van een hecht team.

De amateurwielrenners zijn nog druk bezig met de voorbereidingen en voeren halverwege deze maand een stage uit op Mallorca. Daarna mag het seizoen wat hen betreft losbarsten. De koers waarmee de renners beginnen, is De Ster van Zwolle.Op stapel voor dit jaar staan verder 34 klassiekers, 10 koersen in België, Olympia’s Tour en nog 2 buitenlandse etappekoersen. SWABO heeft om een stapje hogerop te komen, extra faciliteiten nodig. Voor bekostiging van die faciliteiten is de ploeg opzoek naar sponsors.Manager van de wielerploeg Norbert van der Straaten maakt zich daarover geen zorgen. “Er lopen op dit moment gesprekken met potentiële nieuwe sponsoren en we hebben nog ruimte voor een hoofdsponsor op het shirt. Ik ben ervan overtuigd dat we binnen enkele weken de sponsoring rond krijgen, welk bedrijf is nu niet geïnteresseerd in 18 fietsende reclameborden die een jaar lang regionaal en landelijk zichtbaar zijn”?

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×