Marjolijn Februari, foto: Klaas Koppe.

Marjolijn Februari te gast bij Burcht Literair

‘De literaire kring’ is de tweede roman van schrijfster en columniste (Volkskrant) Marjolijn Februari. In deze intrigerende en succesvolle roman, die zich afspeelt in een landelijke omgeving en in een literaire kring ‘op stand’, confronteert zij de lezer met de indringende vraag naar de eigen moraliteit. Donderdagavond 28 februari is zij te gast bij Burcht Literair en zal ze vragen van het publiek beantwoorden.

Marjolijn Februari (1963) debuteerde in 1989 met de roman ‘De zonen van het uitzicht’. Daarna publiceerde zij vooral non-fictie: essays, beschouwingen en rapporten over organisatie-ontwerp en organisatie-verbeteringen. In 2000 publiceerde zij haar dissertatie ‘Een pruik van paardenhaar & Over het lezen van een boek’.

Burcht Literair wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Leiden en Boekhandel Selexyz Kooyker.

Donderdag 28 februari, aanvang: 20.15 uur, zaal open: 19.45 uur. Voorverkoop kaarten: Boekhandel Selexyz Kooyker, Breestraat 93, Leiden.

Tuinzaal van Sociƫteit de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden, tel. (071) 514 23 89.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×