Word plezierig oud

Voor oudere levenskunstenaars en senioren die graag levenskunstenaar willen worden, organiseren Stichting Radius, Stichting Pluspunt en Stichting Ouderen Welzijn een korte cursus. Deze cursus gaat op een ontspannen manier in op de kunst van plezierig ouder worden. Aan de hand van theorie en oefeningen gaan de deelnemers in op onderwerpen als levenservaring, levenskunst en levenswijsheid.

Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten, waarvan de eerste plaatsvindt op 12 maart. Er kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen.Cursuslocatie is Stichting Pluspunt aan Hoogmadeseweg 70 in Leiderdorp.Aanmelden voor de cursus kan via info@pluspuntleiderdorp.nl.Deelname kost 80 euro.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×