Galadiner voor Juigalpa in Oranjerie leidse Hortus

ROC Leiden organiseert wederom een galadiner voor Juigalpa. De leerling-koks van ROC Leiden zullen het diner bereiden en hun mede-leerlingen van de afdeling Toerisme zullen als gastdames en gastheren de gasten professioneel ontvangen. De organisatie van het diner is in handen van een chefkok van een bekend Leids restaurant. Naast het te verwachten heerlijke diner, zal de avond opgeluisterd worden door een veiling, waarbij onder andere werken van de bekende kunstenaar Corneille en diverse Leidse kunstenaars onder de hamer zullen gaan. Tuna Femenina Universitaria zorgt voor Spaanse muziek en dans en Big Band Swinging Oldtimers brengt klanken in de sfeer van Glenn Miller ten gehore. Dansgroep Nicarao zal in prachtige kostuums traditionele Nicaraguaanse dansen uitvoeren. Kortom een gevarieerde avond voor een goed doel.

ROC Leiden: “In Juigalpa is het geld dat door ROC Leiden met diverse acties is opgehaald, besteed aan projecten die door de Stedenband Leiden Juigalpa voor het onderwijs zijn opgezet. Zo is er aan de Escuela Politécnica 2 jaar geleden een loodgietersopleiding opgezet die goed loopt en waarvan de opgeleiden een diploma hebben behaald en een werkplek hebben gevonden bij het plaatselijke waterleidingbedrijf. Nu heeft de Escuela Politécnica lokalen gebouwd met ons geld voor het opleiden van elektriciens. Deze lokalen moeten nog worden uitgerust met lesmaterialen. Hiervoor wordt de opbrengst van dit Galadiner bestemd. De Stedenband Leiden Juigalpa bestaat dit jaar 20 jaar en heeft al veel goede projecten in Juigalpa begeleid. Het opzetten van een leer-werkplaats in de bouw ligt in het verschiet”.

Tot uiterlijk 2 april kan men zich aanmelden voor het galadiner via: juigalpa@rocleiden.nl

Het galadiner vindt plaats op 23 april in de Oranjerie van de Hortus Botanicus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×