Amsterdammer slaat Leidse taxichauffeur in gezicht

Vrijdagavond, rond 21.45 uur liep een verkeersconflict uit de hand. Op de kruising van de Dellaertweg met het Schuttersveld sloeg een 23-jarige Amsterdammer een 24-jarige Leidse taxichauffeur in het gezicht. De aanleiding was irritatie in het verkeer. Op het moment dat de taxi stond te wachten voor overstekende fietsers opende de Amsterdammer en een bijrijder het portier van de taxi om hun ongenoegen af te reageren. De taxichauffeur meldde het incident bij de politie, die de auto, waarin de Amsterdammer zat, op de Gooimeerlaan kon aanhouden. De vogel was al gevlogen, maar werd de volgende dag alsnog aangehouden. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×