Rembrandt Cultuurfestival definitief van de baan

Omdat de financiële middelen tot nu toe ontoereikend zijn gebleken en de voorbereidingstijd wel erg kort is geworden, heeft het bestuur van het Rembrandt Cultuurfestival besloten, dat het festival geen doorgang zal vinden. Na de editie van 2007 werd al in augustus gestart met de voorbereidingen om het festival in 2008 naar een hoger kwalitatief en kwantitatief niveau te brengen. Na veel gesteggel met de gemeente en de zoektocht naar sponsors bleek dit doel te hoog gegrepen en neemt het bestuur geen genoegen met een mindere, uitgeklede versie.

In 2004 werd voor het eerst het Rembrandt Festival gehouden. Dit maakte onderdeel uit van de aanloop naar het Rembrandtjaar 2006. In 2006 maakte het festival onderdeel uit van het succesvolle Rembrandt-programma in Leiden.

Het bestuur spreekt zijn dank uit naar iedereen, die de afgelopen jaren een bijdrage heeft geleverd aan het festival. Dat geldt voor sponsoren en fondsen, maar ook voor de vele vrijwilligers en medewerkende partijen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×