"Leiden klimaatneutraal in 10.000 dagen"

Namens GroenLinks hebben Vincent Kagie en fractiemedewerker Jan Thijs Leeuwrik Nieborg een klimaatnota geschreven. In deze nota zijn voorstellen opgenomen om Leiden in het jaar 2035 klimaatneutraal te krijgen.Komende woensdagavond wordt deze nota gepresenteerd door de schrijvers. Daarna vindt er onder de leiding van wethouder John Steegh een debat over het stuk plaats.

Aan dit debat nemen Wijnand Duyvendak (Tweede Kamerlid GroenLinks), Ron Wit (Stichting Natuur en Milieu, ovb), Joost Bleijie (centrummanager), Ineke Hoeberichts (Woningcorporatie Portaal) en Derk Eskes (directeur Milieudienst West-Holland) deel. De bijeenkomst vindt plaats in expo zaal 2 in Scheltema en begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×