Organisatoren gezocht voor boekenmarkt Amnesty

Wie van boeken houdt, goek kan organiseren of graag een goed doel wil helpen, kan de komende maanden de handen uit de mouwen steken.Amnesty Leiden is namelijk opzoek naar mensen die de jaarlijkse boekenmarkt willen organiseren. Deze tweedehands markt zal in mei of juni plaatsvinden.Een team van drie tot vier organisatoren zal de markt organiseren, de inzameling en sortering van de tweedehands boeken coördineren, de markt promoten en de marktdag zelf in goede banen leiden.Wie belangstelling heeft, kan mailen naar amnestywgleiden@hotmail.

Omdat Amnesty International onafhankelijk en onpartijdig is, ontvangt de organisatie geen geld van de overheid of van politieke groeperingen. Amnesty organiseert dus regelmatig zelf activiteiten, waarmee geld verdiend wordt dat ervoor moet zorgen dat de organisatie het werk kan blijven doen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×