Getuigen gezocht van aanrijding Churchilllaan

Vandaag, rond 13.00 uur, vond op de Churchilllaan een aanrijding plaats tussen twee auto’s. Een 31-jarige automobiliste uit Alphen aan den Rijn stond voor rood licht te wachten op de kruising van de Churchilllaan met de Haagweg, toen een auto achter haar niet op tijd remde en tegen haar auto klapte. De bestuurder van deze (groene) auto reed echter direct na de aanrijding door, zonder zich bekend te maken. Het voertuig van de Alphense raakte beschadigd. De politie is een onderzoek gestart naar de bestuurder van de groene auto en vraagt getuigen, die de aanrijding hebben gezien, of meer kunnen vertellen over de groene auto, zich te melden bij de politie van Leiden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×