Eigenaar ontdekt schreeuwende inbreker in zijn auto

Een 35-jarige Leidenaar zat schreeuwend in een door hem opengebroken auto. De eigenaar van de auto werd wakker door het geluid van een klap, buiten op straat. Toen hij door het raam naar buiten keek, zag hij, dat zijn auto was opengebroken en dat de dader al schreeuwend nog in de auto zat. Het vreemde voorval had plaats op de Vestwal, zaterdagochtend rond 02.50 uur. De man belde direct de politie, die de verdachte ter plaatse kon aanhouden en meenam naar het bureau. Tijdens de fouillering werden wikkels cocaïne gevonden en in beslag genomen. De schreeuwlelijk bleek duidelijk onder invloed van harddrugs te zijn. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×