Weekend-inbraken

Het is ieder weekend hetzelfde verhaal: Inbrekers slaan hun slag, de laptops en andere waardevolle spullen, vooral digitale apparatuur, mobieltjes, sierraden, paspoorten en bankpasjes, vliegen de ramen en deuren uit. We zijn er al aan gewend geraakt, alsof het om oude fietsen gaat. Toch is het iedere keer weer voor de bewoners, naast het missen van hun waardevolle spullen, een inbreuk op het gevoel van veiligheid binnen je eigen huis. In het afgelopen weekend is er ingebroken in woningen aan het Jan Michielshof, de Sperwerhorst, de Klikspaanweg, het Utrechtse Jaagpad, de Schelpenkade en het van ’t Hoffstraat. De technische recherche doet sporenonderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×