Lentekriebels in de Lakenhal

In het kader van de tentoonstelling ‘De botanische tekeningen van Janneke Brinkman’ organiseert Stedelijk Museum De Lakenhal vrijdag 29 februari een speciale kinderworkshop: ‘Lentekriebels’. Jongens en meisjes van 5 tot 15 jaar kunnen leren bloemschikken onder leiding van Anja de Graaf, die ook wagens voor bloemencorso’s versiert en jaarlijks meedoet aan de Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken.

De workshop duurt van 13.30 tot 15.30 uur en begint met een korte rondleiding langs de botanische tekeningen van Janneke Brinkman-Salentijn. Meer info en aanmelding: bel naar Lydia Vermond 071-5165360 of stuur een mail naar l.vermond@lakenhal.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×