Di-rect, foto: Kees Tabak.

Populaire band Di-rect in Leidse Schouwburg

De populaire band Di-rect doet binnenkort Leiden aan. De band is van een ‘jongensbandje’ uitgegroeid tot een band van wereldklasse. Hun nieuwste cd is door de pers en critici lovend ontvangen. Op 3 maart zal de groep, voor deze theatertour versterkt met toetsenist/gitarist Manu van Os, grote hits, nieuwe nummers en verrassende bewerkingen laten horen. Met hun show zal Di-rect de Leidse Schouwburg op zijn grondvesten laten schudden.

Het concert vindt plaats op 3 maart, aanvang 20.15 uur.

Kaarten kunnen telefonisch gereserveerd worden op: 0900-900 1705 (25 ct pm), of via de website: www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×