Brochure Leiden. Stad van ontdekkingen beschikbaar

De nieuwe toeristische brochure Leiden. Stad van ontdekkingen, is sinds deze week gratis verkrijgbaar bij een groot aantal VVV- en ANWB-vestigingen door het hele land. Ook wordt hij verspreid via hotelketens en is hij op toeristische beurzen te vinden. De brochure, die toeristen naar Leiden moet lokken, is samengesteld door Christine Smittenaar, die dat in opdracht van het Centrum Management Leiden en Leiden Marketing deed.

Het boekwerk telt 68 pagina’s vol met foto’s en informatie over onder andere de Leidse geschiedenis, monumenten, musea, universiteit en de restaurants en hotels in de Sleutelstad. De brochure richt zich daarbij hoofdzakelijk op de Nederlandse dag- en weekend toeristen.Op www.centrumvanleiden.nl is een pdf-versie van de brochure te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×