Fascinatie voor draden van Hetty Arens

In galerie Zône is een overzichtstentoonstelling te zien van kunstenaar Hetty Arens. Met deze tentoonstelling sluit zij tevens een periode van tien jaar als werkend lid van Zône af. Arens is gefascineerd door draden: ‘verwerving en verbinding’. Zij geeft dit weer in zowel klei en brons, als in keramische vazen, waarin fijn geschilderde lijnpatronen de draden weergeven. Soms worden verschillende materialen samengevoegd en worden er bijvoorbeeld open weefsels verwerkt in haar keramiek, waarbij Arens experiment en avontuur niet uit de weg gaat.

De expositie is te zien van 1 tot en met 30 maart. Zondag 9 maart zal de kunstenaar zelf aanwezig zijn tussen 14.00 en 16.00 uur, om uitleg over haar werk te geven.

Info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Zône – galerie voor kunst en vormgeving, Nieuwstraat 17b, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×