Golfopa's verrassen kinderen RRC

De 80 opa’s van de Oegstgeester Golfclub, hebben de kinderen van het Rijnlands Revalidatie Centrum flink verrast. Zij sponsorde voor hen namelijk een boel speelmateriaal, waaronder een trampoline, minivoetbaldoelen, een waterloopmat, een zwemeiland en een discobal. De kinderen zijn erg blij met deze spullen, die niet voor vergoeding in aanmerking komen.De opa’s doen al acht jaar hun best voor gehandicapte kinderen. Dat doen zij door met het lidmaatschapsgeld van de club en de inkomsten van activiteiten, zaken te sponsoren.

Frank van der Donk, manager kinderrevalidatie vertelt: “We zijn erg blij met de materialen. Omdat dit speelgoed niet op een andere manier vergoed wordt, kunnen we het ons normaal gesproken niet veroorloven. Deze materialen voegen echt wat toe aan de behandeling. Ze dagen onze kinderen uit om nieuwe bewegingen te oefenen. En ze zorgen voor een hoop lol en plezier!”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×