Overval mislukt, politie zoekt getuigen

Een poging om een kledingzaak aan de Breestraat te overvallen, is gisteravond mislukt. Een getinte man van ongeveer 20 jaar, liep rond 20.30 uur de kledingzaak binnen. Hij eiste daar dat een medewerkster zijn tas met geld zou vullen. De medewerkster begreep niet meteen wat hij bedoelde en riep naar haar collega’s die op dat moment boven de winkel waren. De overvaller vond dat niet leuk en werd agressief. Hij probeerde de mobiele telefoon van het slachtoffer af te pakken, maar dat lukte niet. Toen hij de andere medewerkers naar beneden zag komen, besloot hij onverrichter zaken het hazenpad te kiezen.

Al snel hield de politie een verdachte aan, op basis van het opgegeven signalement. Maar omdat de medewerkster hem bij een spiegelconfrontatie niet herkende, werd de man meteen weer vrijgelaten.De politie doet verder onderzoek en verzoekt iedereen die iets gezien heeft, dit te melden. Dat kan via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×