Meld wensen aan voor het Rabobank Wensenfonds 2008

Deze week is het Rabobank Wensenfonds voor de vijfde keer van start gegaan. De Rabobanken van Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp zijn daarvoor weer opzoek naar wensen die ten goede komen aan de gemeenschap van de drie genoemde gemeenten.Wensen kunnen tot 13 april op www.rabobankwensenfonds.nl worden ingediend. Op deze site staan de criteria vermeld waaraan de wensen moeten voldoen.Eind april zal de jury van het Wensenfonds 50 wensen uitkiezen, waarop het publiek tussen juni en augustus mag stemmen. Zo’n 25 wensen zullen uiteindelijk vervuld worden.

Omdat het Rabobank Wensenfonds dit jaar voor de vijfde keer gehouden wordt, krijgt het extra aandacht. Zo verschijnt er een Wensenfondskrant, waarin wordt teruggeblikt op een aantal wensen dat de afgelopen jaren is vervuld. Tenslotte zullen er door middel van loting vijf extra wensen uitgevoerd worden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×