Voorlichtingsmomenten ROC ID College uitgebreid

Het ROC ID College heeft het aantal momenten waarop vmbo-leerlingen en hun ouders kennis met het opleidingscentrum kunnen maken, flink uitgebreid. Wie geen tijd heeft om naar de reguliere open dagen te komen, kan vanaf komende maandag, iedere eerste maandag van de maand tussen 16.00 en 18.00 uur terecht bij alle vestigingen. Gedurende deze middagen, die de naam Iday hebben meegekregen, verstrekken de medewerkers van het ROC ID College informatie over alle opleidingen.

Ook kunnen leerlingen die enthousiast geworden zijn, zich meteen inschrijven en hun diploma’s en dergelijke inleveren. Tijdens Iday zijn verder medewerkers van het Onderwijs Servicecentrum aanwezig, om informatie te geven aan leerlingen die eventueel extra begeleiding nodig hebben.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×