Anusch Alawerdian, foto: PR.

Workshop 'Moderne Choreografie' met Anusch

Anusch Alawerdian, van Werelddans Centrum Arevik, zal op 15 maart, van 14.30 tot 18.00 uur, een workshop geven met als thema ‘Nieuwe Moderne Choreografie en Technieken’. De choreografie is gemaakt op een nummer van ‘Haifa’. Danscentrum Arevik verzorgt lessen in multiculturele dansstijlen voor oud en jong. Zo zijn er cursussen te volgen in: Buikdans, Volksdans, Caribische dans, Zigeunerdans, Indiase filmdans, Moderne dans, Jazzdance, Streetdance, Theaterdans en zelfs Sprookjesdanslessen voor de kleintjes! Daarnaast richt Arevik zich op verschillende projecten, voorstellingen en optredens voor scholen, bedrijven en andere instanties in Leiden en omgeving.

Opgeven kan via de website: www.arevik.nl.

De lessen in Leiden en de workshop worden gegeven in het Wachtgebouw aan de Morsstraat 62.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×