Foto: Carry Gisbertz

Hilarische kampeervakantie in 'Gras'

Het vervolg op de succesvolle komedie ‘Huisvrouw’ van Ester Gerritsen is de voorstelling ‘Gras’. Beide voorstellingen geven op een bijtende manier het dagelijkse leven weer en werken als een absurde lachspiegel naar het publiek. De bekroonde Gerritsen laat genadeloos zien wat er met de idealen van haar personages gebeurt. In ‘Gras’ brengt het echtpaar uit de vorige komedie, een kampeervakantie door met hun inmiddels uitwonende dochter en hun geestelijk gehandicapte zoon. De acteurs van theatergroep ‘Het vervolg’ zetten de personages in deze hilarische kampeervakantie op schitterende wijze neer.

De voorstelling vindt plaats in het Laktheater op woensdag 5 maart, aanvang 20.30 uur.

Meer info over het stuk en over de acteurs: www.hetvervolg.nl.

Kaarten zijn te bestellen via de website: www.laktheater.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×