Terroristen in Leids Stadhuis

Muziektheater De Plaats geeft op 28 en 29 maart een ‘huiveringwekkende’ voorstelling ‘Knekelman en de terroristen’, in de raadzaal van het Leidse Stadhuis. Het stuk is een politieke opera, gebaseerd op de toneelklassieker ‘Biedermann en de brandstichters’ van Max Frisch. Het is een tragikomisch verhaal over het verlangen naar veiligheid in een wereld vol brandgevaar. Het aantal plaatsen in de prachtige raadzaal is beperkt, dus op tijd reserveren wordt aangeraden.

Voor het eerst maakt De Plaats, bekend van voorstellingen als: ‘Liefdesportretten’ en ’De Klank van Rood Mos’, een tournee door Nederland met een locatievoorstelling. Er wordt niet gespeeld in theaters, maar in de politieke arena’s: de raadzalen.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 maart, aanvang 20.30 uur. Reserveren kan op telefoonnummer 0900-900 1705 (25 ct pm) of via de website: www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×