Sterkste Schakel en Sterkste secretaresse 2008 uitgeroepen

Vrijdagavond, 29 februari, was het spannend in Grand Hotel Huis ter Duin, waar, op initiatief van regionaal zakenmagazin Rijnstreek Busines, de ‘Sterkste Schakel’ en de ‘Sterkste Secretaresse’ werden uitgeroepen. Inge Prevoo mag zich heel 2008, de beste secretaresse van Rijnland noemen en volgt hiermee de winnaar van vorig jaar, Linda Jesse, op. Prevoo is secretaresse van burgemeester Lenferink. “Zonder Inge zou de gemeentelijke organisatie minder functioneren. Zij maakt het verschil”, aldus een citaat uit het juryrapport.

KEGA group mag zich een jaar lang ‘Sterkste Schakel’ noemen. Het Sassenheimse communicatiebureau blinkt uit op het gebied van service en klantgerichtheid.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×