Leer voluit te leven!

Voor mensen die meer van het leven willen genieten, organiseert Preventie GGZ Leiden een cursus genaamd: Voluit Leven.Iedereen wil gelukkig zijn. Om dat geluk te bereiken, proberen veel mensen psychisch leed uit de weg te gaan. Uit een onderzoek is echter gebleken, dat dat niet werkt en dat dit het lijden zelfs kan vergroten. Wie accepteert dat het leven twee kanten heeft, ontwikkelt psychologische flexibiliteit en kan vaak meer van het leven genieten.

In de door de Universiteit van Twente ontwikkelde cursus Voluit Leven, leren de deelnemers hoe zij negatieve patronen kunnen doorbreken, hoe zij meer vanuit hun eigen waarden kunnen leven en hoe zij kunnen accepteren wat er in hun hoofd omgaat.De cursus is bedoeld voor mensen vanaf 25 jaar die last hebben van somberheid, gespannenheid, onzekerheid, vermoeidheid of andere belemmerende emoties en die daar niet langer mee willen vechten, maar een meer bevredigend en evenwichtig leven willen opbouwen.Voluit Leven start in april en beslaat acht wekelijkse bijeenkomsten die steeds twee uur duren. Meer informatie over de locatie, kosten en aanmelding is per mail op te vragen via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×