Laetitia van Krieken , foto: PR.

Laetitia van Krieken & Big Band in de Burcht

De muzikale Laetitia van Krieken begon al op haar zevende jaar met de muziek. Na haar opleiding aan het conservatorium van Tilburg speelde zij zeven jaar bij de bekende groep de Nits. Via theaterproducties kwam Van Krieken in contact met de wereld van de Jazz. Aanstaande zaterdag zal zij, op uitnodiging van Hot House en Burcht Jazz, met haar eigen Big Band een swingend optreden verzorgen in Leiden. De Big Band bestaat uit 13 muzikanten met, onder andere, vijf blazers en zes snarenspelers. Meer info: www.laetitiavankrieken.com

Het concert vindt plaats op 8 maart, aanvang 21.30 uur in de Tuinzaal van de Burcht. Meer info: www.leidsjazztrio.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×