Bromfietsster door ruit auto

In Oud Ade is gistermiddag een bromfietsster door de achterrruit van een auto gegaan.Toen een 20-jarige Leidenaar rond 16.30 uur uit een parkeervak aan de Leidseweg wilde rijden, keek hij even over zijn schouder en reed achteruit de weg op. Hij hoorde een harde klap en zag dat er een meisje door de achterruit van zijn auto geschoten was. Het meisje, een 16-jarige Oude Weteringse, had met haar brommer niet over het bromfietspad gereden. Ze had voor de bocht even afgeremd en gaf gas op het moment dat de auto achteruit reed. Het meisje klaagde over pijn aan haar kin. Haar vriendin die achterop de brommer zat, is voor controle overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×