Voetbaltoernooi voor vaders en kinderen

Volgende week zondag wordt er voor vaders en kinderen uit de Slaaghwijk een vader-kind voetbaltoernooi georganiseerd. Doel van deze sportieve activiteit is, dat ouders meer bij de sportieve bezigheden van hun kroost worden betrokken.Het toernooi wordt gehouden in Sporthal de Zijl en is bedoeld voor kinderen van 7 tot 14 jaar, van wie er ook een ouder meespeelt, of komt kijken. Na de wedstrijden zal Wethouder Witteman van economie en sport, de winnende teams belonen met prijzen.

Daarna zullen de hongerige magen in Buurthuis Op Eigen Wieken worden gevuld tijdens een gezamenlijke maaltijd. Deze maaltijd staat ook in het teken van ouderbetrokkenheid bij (sport)activiteiten van de kinderen. Rond dit onderwerp zal een discussie op gang worden gebracht. Het vader-kind voetbaltoernooi is een initiatief van de Werkgroep Marokkanen Slaaghwijk, buurtopbouwwerk Slaaghwijk en projectmedewerker BOS Slaaghwijk.Het toernooi duurt van 14.00 tot 17.00 uur en de maaltijd duurt van 17.30 tot 19.00 uur. Opgeven kan tot 12 maart via s.amghar@lwo.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×