Politie doet onderzoek naar identiteit dode man

De politie doet onderzoek naar de identiteit van een dode man, die in Noordwijk gevonden is. Een hondenbezitter ontdekte het lichaam afgelopen woensdagochtend op het Noorderstrand, ongeveer 500 meter voor de Duindamse Slag. De man die minstens 70 jaar oud was, is minimaal vijf dagen geleden verdronken, zo bleek uit onderzoek door een schouwarts.Omdat er op het stoffelijk overschot geen identiteitsgegevens zijn aangetroffen en het slachtoffer niet voor lijkt te komen in registers van vermiste personen, is zijn identiteit nog niet bekend.

Vanavond zullen TROS Vermist en TV West het signalement van de man geven en foto’s van zijn kleding laten zien.TROS Vermist wordt tussen 20.30 en 21.20 uur uitgezonden op Nederland 1.De uitzending op TV West is voor het eerst te zien na het nieuws van 17.00 uur en wordt na ieder nieuwsblok herhaald.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×