Kagie vervangt raadslid Van der Beek tijdens ziekteverlof

Duo-raadslid Vincent Kagie van GroenLinks (22) zal morgenavond geïnstalleerd worden als tijdelijk raadslid voor zijn partij. Hij vervangt de komende 16 weken het raadslid Marianne van der Beek die met ziekteverlof gaat. Vincent Kagie is sinds maart 2006 actief als duo-raadslid voor GroenLinks en zal de komende tijd het woord voeren over de onderwerpen Milieu, Bestuur en Veiligheid. Onderwerpen waar hij zich de afgelopen twee jaar in commissieverband ook al mee bezighield.

Kagie was één van de schrijvers van de nota ‘Leiden, klimaatneutraal in 10.000 dagen’ die GroenLinks eind februari presenteerde. Vincent Kagie is student politicologie en Environmental & Resource Managment. Hij was eerder o.a. bestuurslid voor DWARS, de GroenLinkse jongeren, en bestuurslid van de Stichting Jongeren en Politiek. Op 1 juli eindigt zijn raadslidmaatschap en zal Marianne van der Beek weer terugkeren in de raad.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×