Alles over hersenen

Wie graag meer wil weten over de grijze cellen, kan aanstaande zondag zijn hart ophalen. Het Science Café Leiden staat dan namelijk in het teken van ´Het maakbare brein´.Er worden interactieve hersenspelletjes gespeeld en een aantal sprekers zal verschillende onderwerpen belichten. Aan bod komen onder andere de vraag of het geheugen gewist kan worden, wat Cocaïne met de hersenen doet en of robots kunnen denken. Ook ingrijpen in het brein en hersenen en kunst worden toegelicht.Natuurlijk is er daarna ook ruimte voor discussie en vragen.

Het Science Café vindt plaats in het Kamerlingh OnnesGebouw aan Steenschuur 25 en duurt van 12.30 tot 16.45 uur.Op www.sciencecafeleiden.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×