Carolina Chocolate Drops, foto: PR.

Europese primeur 'Carolina Chocolate Drops' in Leidse Q BUS

Het mag zeker uniek genoemd worden, dat een Amerikaanse band van kaliber, die optreedt in grote zalen als Carnegie Hall en het Jefferson Center, binnenkort te beluisteren zal zijn in de Leidse Q Bus. De ‘Carolina Chocolate Drops’ maken voor het eerst een Europese tournee en ze nemen een fikse dosis aanstekelijke en verrassende muziek met zich mee. Hun muziek is gebaseerd op die van de ‘zwarte jaren ’20 Jugbands’, maar dan vermengd met een weergaloze mix van gospel, blues, folk en energieke Hiphop, zonder de tradities te verliezen. Het resultaat is springlevend en zeer eigentijds. De Volkskrant beoordeelde hun tweede cd ‘Heritage’ met vier sterren! Meer info: www.myspace.com/carolinachocolatedrops

Het concert vindt plaats op donderdag 20 maart, aanvang 21.00 uur.

Voorverkoop bij Plato, Velvet, @TheMovies. Meer info: 071-5416852.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×