Boogy Boy, foto: PR.

Boogy Boy brengt 'A Tribute to Ray Charles' in Leiden

Jazz on Sunday sluit het succesvolle seizoen 2007/2008 af met een grandioos concert in de Four Reasons aan de Lange Mare. Antwerpenaar Boogy Boy zal de zaal volledig op stelten zetten met zijn ‘Tribute to Ray Charles’. Boogy Boy, (Paul Ambach) ontdekte op 15-jarige leeftijd Ray Charles en Rythm & Blues werd hierdoor zijn grote passie. De muzikant wordt omschreven als joviaal, een podiumbeest en omringt zich met fantastische muzikanten. Het concert vindt plaats op 30 maart; de voorverkoop is al gestart!

In zijn bijna 40-jarige carrière speelde Boogy Boy op ontelbare festivals, zoals het North Sea Jazzfestival en begeleidde hij grote namen op de piano zoals B.B. King en Lionel Hampton. Meer info: www.boogieboy.be

Kaarten zijn te koop bij: Zusenzo Kadowinkel, (Burgsteeg 3 Leiden), Henny’s Rits Vrijetijdskleding (Janvossensteeg 56/60 Leiden) en Fielemon Sigarenmagazijn (Bevrijdingsplein 1 Leiden). Kaarten zijn ook te verkrijgen tijdens het volgende concert van Jazz on Sunday op 16 maart met Sander Pardon & Friends in De Grote Beer of via 071-5137775. Meer info: www.jazzonsunday.nl

Het concert vindt plaats op 30 maart, aanvang 16.00 uur, zaal open om 15.30 uur in de Four Reasons aan de lange Mare in leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×