Lustrum voor Pieterskerk Galadiner

Het vijfde galadiner in de Pieterskerk was een groot succes! De heer Kramer, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Pieterskerk ontving een cheque van 60.000 euro ten behoeve van de restauratie van de kerk. Afgelopen vijf jaar heeft de stichting met de opbrengst van de galadiners zo’n 260.000 euro bij elkaar gebracht. Burgemeester Lenferink bracht op ludieke wijze de verschillende onderdelen van de Pieterskerk onder de aandacht. De hoofdoptredens werden verzorgd door Laura Fygi en Paul van Vliet. Herman van der Velde, directeur van Djoser, overhandigde een cheque ter waarde van 50.000 euro aan Paul van Vliet ten behoeve van Unicef.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×