Rennen voor Rwanda met Leidse Singelloop

De Stichting Toekomst Rwanda is opgericht in juni 2007 door Amina Ingabire, die zelf gevlucht is uit haar geboorteland. De stichting realiseert kleinschalige projecten in een land, dat verscheurd is door oorlog en armoede. De vrijwilligers zetten zich in om jonge vrouwen, minderjarige moeders en hun kinderen een thuis te bieden en hen voor te bereiden op een zelfstandig bestaan. In de 33e editie van de Leidse Singelloop, op 18 april, kan men meelopen voor Rwanda. Een groot aantal leden van Atletiek Voorschoten 97, hebben zich hiervoor al aangemeld.

EL & EL Reclamegroep in Leiden zorgt voor de T-shirts met het logo van de stichting.

Meer info: Marja van Laar: marjavanlaar@hotmail.com.

Leidse Singelloop, vrijdag 18 april. Start om 19.00 vanaf het NUON-terrein aan de Langegracht in Leiden. (Afstand 6.1 km)

Achtergrondinformatie Stichting Toekomst Rwanda: www.toekomstrwanda.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×