Informatieavond bevallen in Diaconessenhuis

Iedere tweede dinsdagavond van de maand organiseert het Diaconessenhuis een informatieavond voor aanstaande ouders. Op dinsdagavond 25 maart vindt rond dit thema een extra bijeenkomst plaats. De avond wordt georganiseerd door ver­pleegkundigen van de kraam- en zwangerenafdeling. Zij geven een presentatie over bevallen in het Diaconessenhuis van opname tot ontslag. Verder wordt er een rondleiding over de kraamafdeling en verloskamers verzorgd en vertelt een lactactiekundige over het geven van borstvoeding.

De avond vindt plaats in het Auditorium van het Diaconessenhuis en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Wie aanwezig wil zijn, kan mailen naar aanstaandeouders@diaconessenhuis.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×