Maak kennis met Montessorischool Apollo

Montessorischool Apollo houdt op zaterdag 29 maart open huis. Iedereen die meer wil weten over de school en Montessori-onderwijs, kan er dan een kijkje komen nemen. In alle klassen zijn leerkrachten en leerlingen aanwezig. Ook de rondleidingen worden door leerlingen verzorgd.

Montessorischool Apollo is gericht op individueel onderwijs. Het Montessori-onderwijs wil kinderen stimuleren hun mogelijkheden op hun eigen tempo te leren ontdekken, waarbij zelfstandigheid centraal staat. De slogan luidt: “Help het mij zelf te doen”. Apollo is te vinden aan Strausspad 3 en de open dag duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Op www.montessorischoolapollo.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×