Twaalf medailles voor Groen-Wit

De acro’ers van gymnastiek en volleybalvereniging Groen-Wit, hebben afgelopen zaterdag in Monster goed hun best gedaan. Bij de acro-voorwedstrijden op C, D en E niveau, sleepten de teams maar liefst 5 gouden medailles in de wacht. Ook wonnen de turners 4 tweede en 3 derde prijzen.Bovendien hebben alle 20 deelnemende teams zich geplaatst voor de districtswedstrijden die op 5 april in Hoogvliet worden gehouden.

De gouden plakken werden bemachtigd door de volgende teams: Laurien Rozeboom en Jaƫl Schutte, Wouter Laurens en Sagar Wielenga, Kina van Haastregt en Ylana Deijn, Yente Burlage, Lysanne van Haastregt en Joy Kromhout, Marleen Rozeboom, Odile van Win en Maica van Haastregt.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×