Eet- en gespreksgroep voor alleenstaande mannen

Voor mannen vanaf 45 jaar die alleenstaand zijn, of het gevoel hebben dat ze er vaak alleen voor staan, start GGZ Leiden de cursus ‘Mannen met Panne(n)’. Tijdens deze zesdelige cursus, bereiden de deelnemers onder de leiding van een professionele kok een maaltijd, die ze daarna met elkaar opeten. Terwijl er gekookt en gegeten wordt, spreken de mannen met elkaar over hun leven, hun interesses, sociale relaties en dergelijke. Ook gaan ze op zoek naar manieren om hun leven een waardevolle invulling te geven. De cursus staat onder leiding van twee professionele begeleiders van GGZ.

‘Mannen met Panne(n)’ wordt gegeven op donderdagen van 16.30 tot 19.00 uur. De eerste cursusavond is op donderdag 3 april. Voorafgaand vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Meer informatie is op te vragen via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×