Politie Hollands Midden onderzoekt auto-inbraken

De politie Hollands Midden heeft het afgelopen weekendtwintig aangiften binnengekregen van inbraken in auto’s. In zes gevallen werden er navigatiesystemen gestolen. In andere gevallen ging het om een op laptop en jas, die zichtbaar op een achterbank lagen, enkele autoradio’s een mobiele telefoon en portemonnee. Ook werden een paar zaken gemeld, waarbij de auto door een inbraakpoging was beschadigd, maar er geen waardevolle spullen werden gevonden. In Leiden werd er van vrijdagop zaterdag ingebroken in een auto op de Margrietstraat en een aan de Fruinlaan. Zondagmiddag of -avond was dit het geval bij twee auto’s, die geparkeerd stonden in een parkeergarage aan het Levendaal. In Leiderdorp werden dit weekend zes auto-inbraken gemeld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×