Mint, foto: www.fluitekruidje.nl.

Ontbijt voor Stichting Downsyndroom

Voor de tweede keer wordt het ‘Goede Doel Ontbijt’ in restaurant Het Haagsche Schouw gehouden. De opbrengst komt ten goede van de Stichting Downsyndroom. Het ontbijt wordt geserveerd en gemaakt met hulp van (ex)leerlingen van de Korte Vliet School uit Leiden. De Korte Vliet School is een ZMLK school en de leerlingen, die deze dag komen werken hebben allen Downsyndroom. Verder wordt deze ochtend opgeluisterd door verschillende sprekers, zoals fotograaf Eva Snoijink, die een serie met prachtige foto’s heeft gemaakt voor haar project ‘De Upside van Down’, dichter Jan Eradus en Theatermaatwerk uit Rotterdam. Deze groep werkt met verstandelijk gehandicapte acteurs en treedt op door het hele land en in het buitenland. Wethouder Gerda van den Berg zal laten zien wat de gemeente Leiden doet aan stage- en arbeidsplaatsen voor verstandelijk gehandicapten.

Zondag 30 maart, aanvang 09.45 uur. Van tevoren opgeven is noodzakelijk: marijkeziegelaar@casema.nl. De kosten bedragen € 15,- per persoon, kinderen tot en met 4 jaar gratis.

Meer info over de stichting:www.downsyndroom.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×